torsdag 31 augusti 2017

Rayelan Allan "Diana, Queen of Heaven"

Att prinsessan Diana blev mördad är inte en speciellt förvånande konspirationsteori. Men varför mördades hon? Det finns några populära förslag: för att hon, som mor till Englands blivande kung, ville gifta sig med en muslim eller för att hon arbetade mot landminor. Allan menar dock att hon mördades för att hjälpa de onda krafterna (eliten) att etablera en 'New World Religion', ett av de sista stegen för införandet av en 'New World Order'. Att mörda henne var dock egentligen ett andrahandsalternativ. Huvudplanen var att gifta bort henne med någon mäktig amerikan (t.ex. Bill Clinton) för att göra det möjligt att ha två halvbröder som kung i England och president i USA.

I Allans värld finns det inte bara onda krafter. Införandet av en 'New World Order' bekämpas bland annat av något hon kallar 'Fraktion 2'. Denna har medlemmar i de olika underrättelsetjänsterna, och startades ursprungligen av tyska officerare som varit inblandade i attentatet mot Hitler och sedan flytt till USA. Dodi Fayed var via sin farbror Adnan Khashoggi knuten till 'Fraktion 2', så när det blev känt att Diana planerade att gifta sig med honom beslöt de onda att sätta igång reservplanen.

Allan ser två vägar eliten kan använda för att införa Dianadyrkan som den enda världsreligionen. Det ena alternativet är att man förstör den nuvarande civilisationen genom krig och naturkatastrofer och sen, när mänskligheten förfallit till barbari, bygger upp en ny med inriktning på att tjäna eliten. Den andra möjligheten är ett gradvis införande, där syner av Diana blir vanligare, där fler och fler människor blir helade av henne och folk börjar vallfärda till Pont de L'Alma. Kulmen på denna uppbyggnad blir Jesus och andra religiösa ledares återkomst till jorden, där de deklarerar att Dianakulten är den sanna religionen. Detta åstadkoms via användning av teknik som utvecklats i 'Project Blue Beam' för att projecera jättelika hologram på himlen och 'syntetisk telepati' via mikrovågor.

Allan har uppenbarligen mycket höga tankar om Diana vilket följande citat visar:"Diana would soon have realized what part she was meant to play in the enslavement of the World. Because she genuinely loved all people, she would have had the courage to tell the people the truth". Hon tror att eliten kan ha misstagit sig. Enligt myten kommer den som dör vid Pont de L'Alma direkt till himlen och får sitta vid Guds sida. Och eftersom Diana var av Merovingsk härkomst kommer hon också kunna återvända till jorden och själv hämnas sina mördare. Allan förutspår mystiska dödsfall bland eliten, bland annat i det engelska kungahuset.

Relaterade länkar: Diana, Queen of Heaven 
(Hämtad från Udda boktips från 2003)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar