torsdag 17 augusti 2017

Mera Naturens parti

Det två av intervjun med Naturens Parti. Till det ett.  Ett inlägg i serien Svenska partier.

F: Idag används produkter av plast istället för produkter av hampa för att de är billigare att tillverka. Hur ska ni lyckas ersätta plast med hampa, skatter, förbud eller?

Billigare? Enligt vad? Enligt Naturen så är fossilolja det kostsammaste vi kan använda eftersom det orsakar  sådana enorma oreparerbara skador på växternas planet. Bomullstilllverkningen enorma skador och gifter i vårat grundvatten och i våra jordar. Så att Hampan är det billigaste och mest effektiva vi kan använda idag.
  

F: Är det verkligen så att våldet i samhället beror på våld på TV? Är de mer våldsamma ungdomarna de som sett mer på TV? Barn och ungdomar som inte använder våld, har de inte sett på TV? Kommer verkligen ungdomar vilja se på de positiva TV-programmen?  

Våldskultur sprids via Tvn, sprider man en kärleksfull kultur via Tvn agerar människan efter det. Människan blir det som kulturen människan lever i är. Genom Tvn skapas kultur.

F: I många samhällen har man försökt kontrollera medborgarna via den allmänna kulturen men det har inte alltid fungerat så bra (t.ex. Sovjetunionen). Är inte skapandet av kultur mycket mer komplicerat än vad som visas på TV?

Denna fråga besvarades ovan angående undervisning i Yoga och mindfulness i skolan.

F: Om företag som tjänar mycket pengar får betala betydligt mer i skatt i Sverige än i andra länder, kommer inte de helt enkelt flytta till något annat land?

Svaret står redan på hemsidan: Flyttar tex elgiganten utomlands öppnar 1000 nya småföretag som förser tusentals familjer med arbete och pengar, när storföretagen flyttar ut blomstrar småföretagen som gör rätt för sig, dom största företagen i Sverige betalar ingen skatt alls idag i Sverige.

F: Vad menas med "staten köper tillbaka det svenska bostadsbeståndet"? Ska alla bostäder i Sverige förvandlas till hyresrätter?

Att staten köper tillbaka svenska folkets bostäder så att folket kan bo helt gratis med en viss avgift för underhåll utav fastigheten, dvs fastighetsskötarens lön, byte av slitningsprodukter, färg,  etc, detta blir en avgift på ca 300 kr i månaden då byggnaderna är byggda av betong, tak av rostfri plåt, 3 glasisolerade fönster som redan sitter i,  allting i stort sett underhållsfritt och kan hålla i hundratals år när det sköts om på rätt sätt.


F: Jag förstår inte: ska alla få bo kvar i sina bostäder men inte behöva betala hyra eller lån?

Staten äger ju vattenkraftverken, alltså hela Sveriges elproduktion. Staten äger också marken och som våra bostäder står på. Staten äger ju vattnet, vattenförsörjningen samt avloppssystemet, så staten äger i stort sett allt som vi verkligen behöver.

Det är svenska folket som har byggt upp allt detta åt staten, och det är svenska folket som sköter om, underhåller elen och vattnet/sopor, och bor i husen, naturens parti vill att detta livsviktiga går ihop i en enhet hos staten, detta minskar enormt mycket arbete, detta gör att vi kan betala ca 300 kr i hyra månaden. Staten ska inte ta ut avgifter för svenska folkets bostäder och våran tomtmark upp till 1 hektar, detta räcker för att leva helt ekologiskt för en 4 personers familj. Man ska kunna ärva och leva helt avgiftsfritt i sitt egna hus.

Vårat mål på längre sikt är att människan är fri från behovet utav pengar och arbetar istället ca 3 arbetsdagar per månad i en arbetsrotation, där människor turas om i ett schema om att arbeta med dom livsviktiga behoven såsom elunderhåll, matproduktion/sopor/återvinning, sjukvård, etc. För detta får människor bo gratis, äta gratis och få skola och sjukvård gratis, samt vissa underhållningsprodukter, allting som kan produceras utan i balans med Naturen.

När vi endast producerar det som vi verkligen behöver för att överleva behövs det väldigt lite elektricitet och fabriker, idag är det ju volvo och andra fabriker som använder nästan allting utav våran svenska el, hushållen gör av med en väldigt liten del av Sveriges totala elproduktion.


F: Är inrikesflyg i Sverige verkligen ett stort miljöproblem? Även maglev-tåg är beroende av energi och är inte per definition fossilfria, vilken energi ska driva dem?

Maglevtåg drivs nästintill energifritt eftersom det är baserat på magneter i motsatta poler, därav svävar tåget i luften och det krävs enormt lite energi att flytta framåt, detta drivs av elektricitet som kommer från något utav våra 140 vattenkraftverk i Sverige.

F: Innebär inte 140 vattenkraftverk att ännu fler svenska vattendrag byggs ut och exploateras?

Denna fråga besvaras ovan i frågan om inhemsk elproduktion.

F: Jag skulle vilja fråga lite om mordhotet från CIA. Har ni alltså tagit bort information från er hemsida som ett resultat av detta hot? Kan ni säga något mer om vilken information det var och vilken betydelse den har för partiets politik?

Detta är sekretessbelagt.

F: Naturens parti verkar bara vara registrerat hos valmyndigheten för att delta i kommunvalet i Göteborg. Är det ert mål för valet 2018?

Ja vi kommer att ställa upp i kommunvalet i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar