söndag 14 maj 2017

Reflektioner över lastibilsattacken i Stockholm

Tidigare i bloggen har jag sammanställt några olika typer av snabba reaktioner i sociala media och bloggar (Attacken i Stockholm, false flag?, Några reaktioner på attacken i Stockholm, Medias rapporter om skottlossning 7/4) på terrorattacken i Stockholm. Nu har turen kommit till några bloggreflektioner som kanske krävt lite mer eftertanke.

Vad som ligger bakom attentat är naturligtvis en viktig fråga för många och då kanske framförallt Islams roll. För Karl Håkan är det hela tydligt:
Vi pratar om att inget ska påverka oss. Vi ska aldrig acceptera detta hemska. Det som vi kallar för Terrorism. Men som i själva verket är Allah.

Vi ser hur Stadsministern står där och säger att Sverige är Angripet. Hela kommunikationen i Stockholm stängs ner. Allah har verkligen makt. Och vi hör om hur Allahs anhängare Jublar.
Allah har visat sin makt
En del, som Christer, har blivit polisanmälda för sina små funderingar om den religiösa bakgrunden:
Terrordådet är allt att döma ett muslimskt terrordåd. Trots att Sveriges flyktingpolitik har varit generöst mot muslimer och dess religion islam. Tacken för denna öppenhet är att muslimska terrorister mördar fyra människor i Stockholm city och skadar 15. Hemska bilder på blodpölar finns och vittnesuppgifter på lemlästade kroppar. Vänner: det går inte att ställa in sig hos ett vilddjur. Det hugger vem som helst som det kommer åt, för det är dess natur. Islam är ett sådant vilddjur.
Jag har blivit polisanmäld för en artikel om terrordådet och Jesu kärlek
Som vanligt är det den indisk astrologin tolkad av Siwert som kommer närmast ett uttalat stöd till en våldshandling som denna:
Jag säger inte att slakthus Åhléns var ett bra ting, men kanhända en nödvändig vändpunkt. Inga alternativ återstår till sist när ett samhälle går ner sig i skiten på det sätt som skett i Sverige. Snabbast växande klyftorna mellan fattiga och rika i den rika västvärlden? Profitera på skolbarn och sjuka och svaga? Vad är detta för social ingenjörskonst? Det är ren satanism! Mot sådan duger knappast receptfria salvor.
Vägval Sverige: mer sekularism eller satsning på intelligent skola
Som alltid finns det detaljer i den officiella versionen som man kan peta i. Är rätt person gripen undrar Yrsa:
Något inom mig säger att vi inte har fågat rätt man som utförde terrordådet.
Det känns väl igen?
Det är bara att återgå till morden på Anna Lindh och Olof Palme... så
har du svaret.
Är det verkligen samma terrorist? Titta noga på bilderna

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/ar-det-verkligen-samma-terrorist-titta-noga-pa-bilderna/
Är det verkligen samma terrorist? Titta noga på bilderna
Är det verkligen samma terrorist? Titta noga på bilderna

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/ar-det-verkligen-samma-terrorist-titta-noga-pa-bilderna/
Är det verkligen samma terrorist? Titta noga på bilderna

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/ar-det-verkligen-samma-terrorist-titta-noga-pa-bilderna/
Vad var egentligen planen funderar Kristoffer:
Akilov transporteras till platsen där en lastbil tillhörande bryggeriet Spendrups står still med motorn på och dörren till förarhytten olåst och eventuellt också öppen.
Akilov tar fordonet (regnr PNG 037) i besittning och inleder en rad manövrar där han efter sju 90-graders kurvor till slut hamnar på Drottninggatan i södergående riktning.
Han accelererar fordonet och inleder vansinneskörningen mot det planerade slutmålet.
Efter ett par hundra meter upptäcker Akilov en bomb i förarhytten. Han drabbas av insikten att planen är att han själv skall dö i slutskedet på attacken.
Han försöker desarmera bomben, och lyckas, men ådrar sig i samband med detta brännskador – vilket gör att han tillfälligt tappar kontrollen över lastbilen.
Lastbilen han framför brakar in i parfymavdelningen på varuhuset Åhlens City.
Terrorattacken i Stockholm: Åhléns var inte slutmålet – det var regeringen
Detta med militära helikoptrar som flög över Stockholm bekymrar Henning:
White TV har nu fått kontakt med ett mycket pålitligt vittne, Johan Holmgren, som är grundare och styrelsemedlem i vårt nya parti Populisterna. Johan kan man lita på.
Han berättade för White TV att han åkte på Essingeleden norrut ca. 14.15 den 7 april 2017 och såg då två helikoptrar Sikorsky UH-60, kallad Black Hawk, flyga från Stockholms innerstad i västlig riktning ut ur den kungliga huvudstaden över Essingeleden.
2 Sikorsky UH-60 Black Hawk över Stockholm en timme före lastbilsattacken den 7 april 2017
Datum och klockslag för det inträffade kan vara av speciell betydelse menar Jori:
Last night in Sweden sa Trump lördag den 18 Februari. Last night var då Fredagen den 17 februari och världen, speciellt Sverige, stod förvirrad och undrade vad han menade. Vad hände egentligen last night in Sweden? Vad menade han?

7 veckor senare (alltså 7 gånger 7 dagar senare), frdagen den 7 April så får Sverige en "last night" värd att nämna så som Trump gjorde.

7 april är 77 dagar efter att trump tillträder som prelle. När han tillträde var han 70 år + 7 månader + 7 dagar gammal.....
7 April, = 7 + 4 = 11

Månen var även den 11 dagar gammal

Bilen kapas framför 7eleven och krockas sedan in i Drottninggatan 47.

Attacken skedde kring tre tiden. Det enda specifika klockslaget som finns i rapportering àr 14.53,,, Det àr 7 minuter i tre och reduceras ner till 4. (1+4+5+3 = 13... 1+3 = 4)

Någon som kan förklara betydelsen av 7-11?
Last night in Sweden!
Eller bakgrunden till företaget Spendrups:
Förresten - är företaget Spendrup - som ägs av judar - med i den sionistiska VÄRLDSKONSPIRATIONEN - den som vill ha Lucifer (Satan) på tronen?!
ATTACKEN I STOCKHOLM - FAKE NEWS
Vad Gud egentligen tycker om terrorattacker där oskyldiga dör intresserar nog många. Patrik, som är god vän med Gud, kan fråga honom direkt:
Jag frågade min man profet Patrik (som numera även är en privat mentor för ett antal människor och pastor i en församling)
'Älskling, vad säger GUD om detta?'

Patrik blundar och frågar Herren
'Ja, GUD vad säger du?'

GUD svarar omedelbart och tydligt, men en hörbar röst till Patrik:
'Inte alla människor kommer in i himlen, för skulle alla släppas in,
så skulle himlen se ut precis som jorden.
Jag släpper inte in vem som helst i mitt hem, och det ska inte ni göra heller'
Terrorattacken i Stockholm, vad säger GUD?
Vissa ser andra möjliga motiv än religiös fanatism. Kristoffer undrar över det som inträffade ungefär samtidigt:
Det hitills största offret för händelsen är att rapporteringen om USA:s flagranta och folkrättsvidriga robotattack på Syrien bara några timmar tidigare, drunkar i massmedias och statsministerns överreaktioner och hysteri rörande en ännu icke utredd trafikhändelse som tyvärr inte på något sätt är unik, vad gäller antalet skadade och omkomna.

Är detta hur globalisterna, i skydd av en diversions- och desinformationskampanj om påstådd inhemsk ölbilsterrorism, styr den kollektiva tankeprocessen hos ett helt folk – blott timmar efter att man låtit USA avfyra vad som kan bli den första salvan i ett tredje världskrig?
Alla överreaktioners moder
Många känner ett behov av att hjälpa till, att försöka göra jorden lite bättre. Mia har förslag på vad du kan göra:
Visualisera en lila låga över Syrien, som renar energin över hela området. Låt sedan lågan expandera tills den omsluter hela jordklotet, och låt den rena energin över hela vår planet
Visualisera sedan ett mjukt rosa sken som helar alla människor i Syrien och möjliggör fred i området. Låt sedan ljuset expandera vidare tills det omsluter hela jordklotet, och låt det hela alla människor på den här planeten
Massmeditation för världsfred
Manifestationer efter terrordådet för kärlek och uppmaningar till lugn har inte tagits så väl emot av alla, till exempel En Stella:
Efter att fyra liv i fredags offrades av samma Psykopatiska Parasit Sammanslutning – PPS, och springhjonen i den svenska regeringen nu applåderar sig själva och de andra orderföljarna om hur bra de hanterat terrorattacken för att inge förtroende som styre för att strama åt kontrollen i försöket att utföra PPS onda plan om One World Corporation, har de samtidigt mage att uttala sig om att vi ska hålla oss lugna och inte vara rädda, och det är visserligen till ingen nytta att vara rädd eller att agera i panik, MEN, vi ska vara rädda, väldigt rädda, för Psykopaterna skyr som sagt inga medel och liv offras inte bara i Sverige utan globalt i stora siffror antal döda och har gjorts länge, MEN, vi ska agera smart, ta tillfället som erbjuds till utveckling både för personligt utvecklig samt det gemensamma delade medvetandet som nu kan växa och med det kan vi införa början till det nya samhället som är FÖR mänsklighetens välmående och inte en individs begäran. (Läs egots förfall).
De goda människorna vinner alltid…
Vad som kommer att ske nu är naturligtvis en intressant fråga. Kommer det att påverka nästa års riksdagsval i Sverige till exempel? Dr. Jackson tror det:
Jag läste i Nyheter Idag att en del människor är oroliga att Sverigedemokraterna kommer att få många nya sympatisörer efter terrordådet i Stockholm genomfört av en muslim.

Jag tror inte de behöver vara så oroliga. Hälften av SD:s sympatisörer kommer nämligen att lämna SD för att gå till Nordiska Motståndsrörelsen och många andra kommer att gå direkt till NMR utan mellanstationen SD.
Efter terrorn: SD:s väljare kommer halveras – då dessa väljare går till NMR
Sen finns ju också den insmugglade IS-armén som är Hennings stora orosmoln:
Antingen har den sedan läge insmugglade ISIS-armén i Sverige försökt att slå till mot Stockholm på flera platser igår eller det hela var en övning av polisen, Säpo och försvaret för att just träna emot en sådan situation.
Emot eventuella ISIS-armé-krigshandlingar talar att det inte rapporterats om skottlossningar och andra terrordåd från andra städer i Sverige igår. När ISIS-amén i Sverige slår till har de bara en chans och då måste de utnyttja samtliga resurser de har, samtidigt. Då fäller de sändningsmaster, blockerar brorar och lamslår annan kommunikation. Dessutom ger de inte upp i tystnad. De kämpar intill sista man och spränger sig sedan gärna själv i luften, för att komma åt så många jungfrur som möjligt. Det har inte rapporterats de minsta spår av sådana krigshandlingar igår heller.
Varför mörklägger polisen+ fulmedia de andra skottlossningarna i Stockholm, Centralen Fridhemsplan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar