lördag 27 maj 2017

Naturens parti hotade av CIA

Naturens parti postar följande sedelärande historia om hur det går till numer i svensk politik på sin hemsida:

Mordhotet från CIA:

Den 13:e Januari år 2017 blev våran ordförande för Naturens Parti konfronterad av en man med amerikansk brytning från den amerikanska underättelsetjänsten CIA:s politiska aktivist grupp PAG. Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Special_Activities_Division. Denne man gjorde klart för Naturens Partis ordförande att om vi inte tar bort all information om USA så skulle något hemskt hända oss i partiledningen, främst punkterna:


Bilderberggruppen (där vi avslöjar makthavarna bakom företagen, politikerna och bankerna). Källa: http://www.svd.se/slutet-sallskap-med-dold-agenda

EU (där vi avslöjar att amerikanska underättelsetjänsten ska undersöka EU kritiska politiska partier i EU.
Källa: http://jinge.se/mediekritik/usa-ska-undersoka-eu-och-nato-kritiska-partier-i-europa-hybridkrigforing-i-kubik.htm).

Europas koloniala historia (där vi avslöjar hur amerikanska företag, bla, Ford betalade och satte Hitler på makten).

Samt USAs globala övervakning (där vi avslöjar hur USA påverkar andra nationers politiker genom CIA:s avdelningar).

Han förklarade att CIA:s teknologi var så avancerad att dom kunde få det att se ut som en naturlig död, självförvållad olyckshändelse samt att dom kontrollerade folk inom ledningen för religiösa extremistgrupper och för den organiserade brottsligheten i Sverige.

Händelsen är polisanmäld och vi har sökt sekretessmarkering (skyddade personuppgifter) för våran ordförande för Naturens Parti, men skatteverket avslog våran ansökan för detta, tydligen är inte den svenska yttrandefriheten tillräckligt viktig när utländska makter angriper den enligt skatteverket.

Vi har tagit bort flera av dessa punkter med tanke på att det inte finns någon säkerhet för vad den amerikanska underättelsetjänsten kan göra, men vi beslutade att det är säkrare att ändå avslöja mordhotet från CIA på våran hemsida.

Vi hoppas att ni uppskattar och läser igenom hela hemsidan med all den chockerande och upplysande informationen som står här!


Kärleksfulla hälsningar Naturens Partis styrelse.

Mer om svenska partier.

1 kommentar:

  1. Det finns andra sätt att skydda sig om man vill det, men i det här fallet rör det sig om redan välkänd information.

    Således är det sannolikt politiska motståndare som ligger bakom, förmodligen till höger på den politiska skalan, d.v.s. de giriga få (1%), de som profiterar på konflikt, lögn och folkets obefogade rädslor.

    Välkomna att valsamverka genom Valsamverkanspartiet!

    SvaraRadera