onsdag 11 januari 2017

Vi är glada att Trump vann

Den viktigaste politiska händelsen under 2016 var naturligtvis det US-amerikanska presidentvalet. Som bekant vanns det av Donald Trump, vilket genererat mängder med kommentarer i bloggosfären. Till skillnad från i "main stream"-media har många av dessa kommentarer varit glada, och vissa av dessa samlas här.  

Vissa är positiva för att de är övertygad om att Trump som person kommer att bli en bra president. 
Donald Trump kommer tveklöst att bli en fantastisk president, för han kommer att lyssna på sitt samvete och osjälviskt göra det som är bäst för sitt folk och sitt hemland, till skillnad mot våra as till politiker som ogenerat skor sig själva i alla lägen genom att lyda order från EU vilka har som mål att utplåna all nationell identitet och föra oss in i ekonomisk kulturell och moralisk misär, vilket slutligen leder till att vi begår kollektivt självmord som folk samt på Sverige som nation. (Åskådaren)
Donald J Trump är hjälten från 80-talet som ska rädda västvärlden- jag är fullständigt övertygad nu!  
Jag till och med grät av lycka när jag såg denna film här nedanför!! :D (Agent Nygren)
 Andra vill se större saker, som Guds hand, i valet. Till exempel SD-politikern Tommy Hansson:
Jag menar utifrån mitt kristet-konservativa perspektiv att utgången av USA-valet 2016 visar att Gud, trots allt, inte övergivit Amerikas Förenta stater. Nu åligger det president elect Donald Trump och hans kommande administration att leva upp till sitt ansvar, vilket naturligtvis inte kommer att bli världens lättaste uppgift. God hjälp har han dock av det faktum att kongressens båda kamrar alltfort har republikansk majoritet. Några frågetecken finns, som till exempel Trumps syn på frihandeln och hans inställning till NATO-samarbetet och Ryssland. (Tommy Hansson)
Jag såg profeter och profetissor informera på nätet "Trump är GUDs utvalda, han kommer bli nästa president" Och de hade fått information från ovan om hur GUD såg på Trump.

Enda sedan dess har presidentvalet fått stort fokus i mitt liv, det stod emellan GUDs vilja och satans. (Eagle familjen)
Trump är en av Gud utvald Trumpet för att åter ge de kristna i världen en röst. Be för honom och skaffa dig all sann information om hur och vad som verkligen sker bakom kulisserna. Tro inte svenska vänstermedia, de är liksom de flesta europeiska tv-kanaler en del av globalisternas redskap för att förblinda folket.
Först hade vi Brexit, sen kom Trumpexit och snart kommer fler europeiska länder att följa i detta uppror mot globalister och etablissemanget. Håll ögonen på Holland! (CTVC)
Även de asa-troende tycker sig ha haft skäl att hurra.
Ur ett asatroperspektiv var det bra att Donald Trump vann valet!
De flesta läsare av bloggen ideell kulturkamp skulle förstås inte vara så korkade att de röstade på vare sig Trump eller Clinton. Men faktum är att Trumps framgångar är bra för vår religion. Anledningen är enkel:
Clinton representerade etablissemanget, det vill säga de som förespråkar globalisering och utjämning, ja rent av utplåning av nationer, kulturer, etniska grupper och religioner. Etablissemanget vill ha en global värld där ingenting står i vägen. (Ideell kulturkamp)
Förutom Trumps fantastiska personlighet och Guds vilja är ett tredje starkt skäl att glädjas för många möjligheten att äntligen få fred i världen.
Detta är ett valresultat som av flera skäl gläder mig:
1. Världsfred
Det minskar risken för att USA proklamerar en ”flygförbudszon” för ryskt och syriskt flyg i Syrien. Utbrottet av ett kärnvapenkrig kan därigenom undvikas.
2. Syrienkriget
Det ökar möjligheterna för att USA ska trappa ned sitt stöd åt terroristgrupper i Syrien så att det äntligen kan bli slut på detta grymma krig.
3. Sanktioner
Det öppnar för att USA kan komma att släppa de handelsrestriktioner som ju är innebörden av sanktionspolitiken mot Ryssland.
4. Minskad fientlighet
USA kan överge sina ambitioner att vara världspolis och avsätta regimer i andra länder. Detta skulle ge avspänning och minskad ryssfientlighet. (Jan Milld)
Om den kriminella skräcködlan hade vunnit valet så hade vi haft krig på krig och tredje världskriget hade varit verklighet. Nato på Gotland hade lett oss till angrepp från Ryssland eftersom det hade gått att skjuta missiler från Gotland till Moskva.
Nato hade bombat Sverige till ett månlandskap för att inte Ryssland skulle kunna ockupera Sverige i preventivt syfte. Det hade inneburit svenskarnas förintelse. Det starkaste och mest intelligenta folket i hela världen hade försvunnit för alltid. Men nu är det värsta hotet borta. (Demokratbloggen)
Ett annat genomgående tema i glada kommentarer är en skadeglädje mot etablissemanget som stod bakom Hillary Clinton.
Det som fick mig att verkligen börja hålla på Trump i valet var etablissemangets propagandastorm. (((Gammelmedias))) propagandamaskin har sannerligen gått på högvarv och hetsen mot Donald Trump har varit total. Allt han har sagt har analyserats i minsta detalj, klippts ur sina sammanhang, förvrängts och pumpats ut. Allt bra han säger är bara lögner. Allt dåligt med hans rival Hillary Clinton är överdrivet eller felaktigt. (Nordfront)
Att Hillary fick flest röster i valet är en aspekt som belysts av många, men Brage Norin menar att detta är ett resultat av fusk:
Valresultatet blev en tröst för alla. Trump vann sin jordskredsseger. Han vann ”landslide” i antalet elektorsröster. Både senat och representanthus blev republikanskt. Men Hillarylägret fick plåster på såren. De fick vinna ”The Popular Votes”.
Makten hade motvilligt tvingats acceptera Trump som president. Hans seger kunde inte ifrågasättas. Makten tvingades att acceptera verkligheten – det blev omöjligt att förklara Hillary som president. Obama uppmanades att be henne att acceptera förlusten. Uppmaningen kom helt öppet från flera höjdare inom CIA:s nätverk! Något liknande har aldrig hänt i USA. (Brage Norin)
Bland de som är glada över Trumps vinst finns det ofta ett behov av att försvara honom. Här har vi Sofia Arkestål om Trumps sexism:
Det är ett välkänt faktum att många kvinnor gillar makt, pengar och status, samt att de är sub i sängen. Det är helt enkelt så det går till där ute i den farliga världen. Om ni inte tror mig så fundera en stund över varför alla är så förvirrade över att kvinnor dras till “bad guys” och friendzonar snälla snubbar, att det finns våldtäktsfantasier och -porr, samt ta en titt på vilken typ av brudar som hänger på armen på ovan beskrivna män. Googla sedan Sexual Market Value om ni inte är räddhågsna.
Han skämtar om det. Big deal? Det är inte ett våldtäktsskämt. Varför? “They _let you_ do that.” Om ni tycker detta är obehagligt så kan jag bara beklaga att världen är obehaglig. Det finns dock inget annat rimligt sätt att tolka den här typen av man-to-man banter. Game works. Ett råd till kvinnor som vill komma över det är att lära sig om sin egen psykologi, lämpligen genom att läsa på Red Pill Women-redditen. (Sofia Arkestål)
Vad valet egentligen gällde har också varit föremål för spekulationer, kanske en kamp mellan olika grupper som menar sig vara "judar":
Var det detta det amerikanska presidentvalet 2016 handlade om: ett slag i kriget mellan vår tids ondska, zionismen (såsom representerad av Rothschild-agenten Hillary Clinton) kontra vita Europeer, de äkta ättlingarna till “Israels Hus” – såsom representerad av team Donald Trump? (Blueshift)
Vissa har blicken riktad in i framtiden och koncentrerar sig redan nu på Donald Trumps eftermäle:
Jag ser att Trump själv och hela USA i samband med hans intåg i Vita huset snabbt kommer inse viktiga saker. Det ser ut som om Trump, tillsammans med mycket viktiga kritiker, som nu får mediafokus, kommer klargöra att lösningen ligger i kritiken och förbudet av fascistiska sekteristiska skrifter generellt, inga undantagna, ingen fascistisk skrift mer tillåten än någon annan.
I min meditation ser jag att Trump utvecklas positivt och börjar sikta på ett gott eftermäle. Han utstrålar en annan energi nu, likt en ny slags republikansk Dalai Lama, mer likt Ronald Reagan, mer lugn, mer tolerant, och han har potentialen att gå till historien som en av USA:s absolut bästa presidenter. Utmaningen är inte att avslöja klimatbluffen likt Professor Bob M Carter, eller ens att erkänna NASAs fiffel med temperaturvärdena, vilket naturligtvis är enkelt.
Utmaningen i min meditation är inte heller att rädda USA rent nationellt med flaggan i topp. Nej. Det klarar Trump lätt. Utmaningen är att övertyga Republikanernas kongressledamöter om de förändringar som USA:s folk verkligen vill ha, d.v.s. riktig nationell demokratisk grön socialism. (Vetenskapliga partiet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar