fredag 31 januari 2014

Shelfie

Äntligen en "trend" som jag kan hänga på: shelfie (posta bilder av din bokhylla).

Stora bokhyllan. Byggd på plats, ett mycket bra sätt att minska volymen. Numer har jag byggt ut den så långt till vänster som möjligt. Jag kompletterar denna post senare med några lite bättre bilder.

Lilla bokhyllan. Mest gammal kurslitteratur. 
Dessutom tillkommer naturligtvis några hyllor på vinden med tidningar.

Se mer: Mer bokhylla och Bokbilder.


3 kommentarer:

 1. Trevlig idé. Tyvärr är bilden för suddig för att jag ska bli riktigt glad. När mannen bakom "Udda boktips" - som lärde mig att läsa Peter Sotos och tipsade mig om böcker om ubåtskonspirationer för hundra år sedan - visar upp sin heliga bokhylla förväntar man sig att få se något som ska få hjärtat att slå snabbare. Nu känner jag igen Nationalencyklopedin, Bibeln, Koranen, en serie Tolkienvolymer (tror jag), Araki, Döden är en man (gul och tjock, lätt att identifiera), Myter och mysterier (tror jag, grön volym på översta hyllan till vänster om lampan), en rad med blå resehandböcker och en rad med Feral House-titlar (till vänster om Araki). De verkligt obskyra böckerna, de som jag aldrig har sett förut, är jag däremot oförmögen att hitta i det färgrika suddet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag får säga det själv, en utomordentlig dokumentation av min bokhylla: http://jagvillvarafarlig.blogspot.se/2014/02/mer-bokhylla.html .

   Radera
 2. Smicker är naturligtvis ett utmärkt sätt att få någon att göra något. Fler, tydligare och närmare bilder på min bokhylla kommer snart. Lite fler bilder hittas annars via detta inlägg: http://jagvillvarafarlig.blogspot.se/2011/07/bokbilder.html

  SvaraRadera