tisdag 8 mars 2011

Tankekontrollerad CIA-sexslavar

Denna text har tidigare publicerats i Subaltern #2 2005 från H:ström. Första delen.

När Cathy O´Brien är sex år gammal får hon och hennes föräldrar besök av kongressmannen (och blivande presidenten) Gerald Ford i sitt hem vid Lake Michigan, USA. Det är inget nöjesbesök. En videofilm där Cathy har sex med sin farbrors hund "Buster" har beslagtagits av de federala myndigheterna, och Ford vill nu köpa henne av fadern.

På grund av sin uppväxt i en familj med flera generationers historia av rituella incestuösa övergrepp, är Cathy perfekt för att delta i CIA-projektet Monarch. De multipla personligheter hennes traumatiska barndom gett upphov till ska utnyttjas för att via tankekontroll (på engelska "mind control") förvandla henne till en totalt kontrollerad slav. Cathys fader får nu åka på en tvåveckors kurs till Harvard för att lära sig förgripa sig på sina barn på ett mer strukturerat sätt.

Vad är detta? Inledningen till en bisarr erotisk novell? En mycket vågad surrealistisk USA-kritik? Möjligen, men i första hand är det Cathy O´Briens självbiografi "TRANCEformation of America."

Under de följande åren kommer Cathy att arbeta hårt för Gerald Ford (och sina senare ägare). Han nöjer sig inte med att själv förgripa sig på henne. Hon får dra in pengar till CIA:s hemliga operationer genom att spela in porrfilmer, både med och utan djur, och delta i CIA:s knarksmuggling från Latinamerika till USA. Ford delar också med sig av Cathy till sina mäktiga vänner. O’Brien spelar in djurporr för Ronald Reagan, låter George Bush Sr. förgripa sig på hennes dotter, blir upprepade gånger våldtagen och nästan dödad av "Dick" Cheney och hetsar upp Hillary Clinton med sitt rituellt stympade könsorgan. Hon träffar även George W. Bush några gånger men han ägnar sig mest åt att ta hand om sin redlöse, kokainhöge far.

Cathy och andra sexslavar skickas med hemliga meddelanden till utländska statschefer som också får utnyttja dem som de behagar. O’Brien prostitueras på detta sätt till bland andra den mexikanske presidenten Miguel de la Madrid, Haitis president Baby Doc Duvalier, Panamas ledare Manuel Noriega, Nicauraguas president Daniel Ortega och två franska premiärministrar. Sammanlagt namnger O’Brien i sin bok på 150 sidor fyra amerikanska presidenter, sex utländska statschefer, mer än 20 amerikanska guvernörer, senatorer och kongressmän och ett 50-tal andra personer som samtliga förgripit sig på henne sexuellt.

Det är naturligtvis lätt att avfärda "TRANCEformation of America" som en enskild galnings självpublicerade historia, men det finns tre saker som man då inte tar hänsyn till: Cathy är inte ensam om att beskriva sådana upplevelser, det finns i USA en publik för hennes historia och det finns historiska föregångare till det hon berättar. Det är dessa tre punkter som denna artikel kommer att belysa.

O´Brien är alltså inte ensam om att hävda att hon varit en CIA-tankekontrollerad sexslav, det finns idag närmast en sexslavsgenre i USA. Vissa grupper tycker nog att detta inte är så förvånande eftersom de hävdar att det finns två miljoner amerikaner som utsatts för någon form av statlig tankekontroll liknande O´Briens.

Kanske den första att berätta om sitt liv som en tankekontrollerad slav var före detta fotomodellen Candy Jones. Hennes historia berättas i boken "The Control of Candy Jones" av Donald Bain som kom ut 1975. Candy var gift med den kände och kontroversielle radioprataren "Long John" Nebel. Snart efter deras giftermål märker Nebel att hans hustru ibland beter sig konstigt. Som varande en amatörhypnotisör placerar han henne i trans och ber henne berätta om sitt liv. Candy berättar då att hon som barn behandlades illa av sina föräldrar. De misshandlade henne och låste ofta in henne i ett mörkt rum. Som ett resultat skapade Candy en fantasivärld av "osynliga kamrater". En av dessa, Arlene, stannade hos Candy även sedan hon vuxit upp.

1960 kommer Candy i kontakt med en läkare, Dr. Jensen, som arbetar för CIA. Hon hörsammar hans uppmaning att hjälpa sitt land, både av patriotiska och finansiella skäl. Dr. Jensen utvecklar, med hjälp av hypnos och droginjektioner, Arlene till en självständig men tankekontrollerad personlighet i Candys kropp. Arlene tränas i allt en hemlig agent behöver kunna och skickas världen runt med hemliga meddelanden. Allt utan att Candy anar något. Arlene demonstreras för CIA-vetenskapsmän och högt uppsatta militärer som ett exempel på vad den nya tekniken kan åstadkomma. För att visa att Candy/Arlene är så djupt tankekontrollerad att hon varken kan känna rädsla eller smärta förs ett tänt stearinljus in i hennes slida vid demonstrationerna (detta är en parallell till de "hands on"-demonstrationer för läkare och militärer som Cathy O`Brien medverkat i, för henne dock med elchock-pistoler och gruppvåldtäkter istället för stearinljus). Arlene fortsätter med sina hemliga uppdrag från 1960 till 1971 eller möjligen längre, och utsätts vid upprepade tillfällen för sexuella övergrepp och tortyr. Vem den mystiska dr. Jensen egentligen var har inte gått att fastställa.

Samtida med Cathy O`Brien är Brice Taylor (pseudonym för Susan Ford). Hennes berättelse, i boken "Thanks for the Memories" (Tack för minnena), följer O`Briens ännu närmare. Brice lyckas till och med att övertrumfa Cathy i mängden berömda personer hon blivit utnyttjad av. Hennes ägare var sångaren Bob Hope och hon utnyttjades av bland andra presidenterna John F. Kennedy, Lyndon B. Jonson, Richard Nixon, Gerald Ford, Ronald Reagan, George Bush Sr. och Bill Clinton. Bland de kändisar som förgripit sig på henne kan nämnas Sammy Davis Jr., Dean Martin, Frank Sinatra, Charlton Heston, Bing Crosby och Sylvester Stallone.

Arizona Wilder har använts som källa av den brittiske konspirationsförfattaren David Icke i flera sammanhang. Arizona ska ha fungerat som "modergudinna" (kvinnlig överstepräst) vid satanistiska offerritualer där den brittiska kungliga familjen, flera amerikanska presidenter, påven Johannes Paulus II, Bob Hope, mediemagnaten Rupert Murdoch med flera medverkat. Wilders "programmering" till tankekontrollerad slav sköttes av den ökände naziläkaren Josef Mengele och hon träffade även Adolf Hitler i USA på 60-talet. När Mengele dog i slutet av 80-talet minskade kontrollen över Wilder och hon kunde bryta sig fri.

Andra kvinnor som trätt fram för att berätta om sina liv som sexslavar är Cisco Wheeler, medförfattare till "The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave" och Annie McKenna, som skrivit boken "Paperclip Dolls" som handlar om Monarch-projektet, nazistiska vetenskapsmän och incest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar