onsdag 12 september 2018

Vad händer efter valfusket?

Om vi nu klarlagt att valfusk förekommit och hur det gått till återstår frågorna om vilka som ligger bakom och vad som händer nu.

Det är klart att man kunde ana oråd när Dan Eliasson blir chef för MSB och Valmyndighetens sida kraschar under rösträkningen.
 
Naturligtvis kan konspiratörerna använda sina krafter för att förfölja de som utreder valfusket.

En del oseriösa personer går nu ut och begär nyval. Men det finns inget som heter så, det heter extraval, vilket bevisas av "Nyval"-sidan på Wikipedia.

Men hur gör vi ett extraval säkert? Vi kanske kan använda BankID så att varje röst säkert kan knytas till en person? Med bank ide hade nog SD största rösterna.

USAs president Donald Trump med flera har lovat att hjälpa till med att få ordningen på detta valfusket bara de får tillgång till bevis för vad som hänt.

Ett alternativ till ett extraval är att vi genomför ett sådant själva på Twitter som visar vad valresultatet borde ha blivit.

Polisanmälningar har tidigare framgångsrikt använts mot Banksystemets bedrägerier och mot Aurora 17 så det borde vara en rimlig åtgärd mot detta valfusk.

Vissa undrar varför Socialdemokraterna skulle valfuska sig till det sämsta valresultatet genom alla tider. Men planen är ju att Annie Lööf ska bli statsminister, precis som Bilderberg har bestämt.

Vi kanske får vänja oss vid en framtid där vi är chippade AI-hybrider?

Annars måste vi nog ta till odemokratiska metoder för att inte bli en islamisk koloni.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar