onsdag 7 augusti 2019

Olof Palme som fredsmäklare

När Olof Palme 1980 åtog sig uppdraget som Förenta Nationernas mäklare i konflikten mellan Iran och Irak så var det många i hans samtid som häpnade: omöjligt, utsiktslöst och utan möjlighet att lyckas löd några kommentarer. Men Palme, änkans son, tvekade inte (Kungliga Guelfiska Ordens motto ”Nec Aspera Terrent”, ”Inte rädd för svårigheter”) eftersom han hade ett hemligt vapen som utomstående inte kunde ana: den stora konsten, magin.
Men, invänder några, skulle verkligen en logiskt resonerande ateistisk socialist som Olof Palme försöka använda, eller ens tro på, något sådant som magi? Genom denna invändning ger man exempel på hur framgångsrik socialismen varit i att dölja sitt rätta ursprung. Men redan från De Rättfärdigas Förbund och tidigare har de ockulta inslagen varit tydliga. Att en ny politisk rörelse väljer pentagrammet som en av sina främsta symboler är anmärkningsvärt om man tänker efter.
På samma sätt med firandet av Illuminatis 1 maj (Tarotkort nummer 15= 1/5 Djävulen). Den röda färgen är samma som på den röda skölden (Rothschild). Att Förenta Nationernas (Den nya världsordningens) generalsekreterare Dag Hammarskjöld använde magiska metoder i sitt arbete är idag allmänt accepterat (se till exempel bilden från det parallelltrapetsformade (på engelska trapezoid, som i  satanisten Anton LaVeys "Law of the Trapezoid") altarrum han skapade i FN högkvarteret). Kanske är det ingen slump att släktingen Palme försökte gå i hans fotspår?
Genom historien finns det gott om andra exempel där grupper eller personer försökt påverka utkomsten av krig eller andra betydelsefulla händelser genom magisk kraft. Under andra världskriget förekomma detta på båda sidor, på den ”ena” till exempel genom den häxcoven där Gerald Gardner blev invigd (Operation Cone of Power) och Aleister Crowlyes Operation Mistel, på den ”andra” organiserat genom Ahnenerbe. Möjligen gick på Palme i bräschen för en mer öppen användning av magisk påverkan som i våra dagar följts av försök att påverka USA:s president och Storbritanniens medlemskap i Europeiska Unionen.
Att det förekom magiska inslag i Iran-Irak konflikten behöver man inte tvivla på när Saddam Hussein låter skriva en helig bok i sitt eget blod. Hur betydelsefulla dessa händelser har uppfattats av Olof Palmes motståndare framgår kanske av att mordet på Palme(1) inte är en isolerad händelse utan följdes av andra mord. Krigsmaterialinspektör, och adept, Carl-Fredrik Algernon dödades under mycket mystiska omständigheter med tydliga rituella drag i tunnelbanan året efter mordet (av en "ren händelse" den 15 januari, dagen för den ockulta Carmentaliafesten, samma datum som det pentagramformade amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon invigs, man börjar fira Super Bowl i USA och Wikipedia grundas).
En av Palmes lärjungar vid tiden för fredsmäklandet var Bernt Carlsson (generalsekreterare för Socialistinternationalen som, mycket riktigt, pekats ut som en KGB-agent) som senare gick vidare till tjänstgöring vid Förenta Nationerna. För att komma åt honom var man beredd att också offra de övriga 258 personerna ombord på PanAm flight 103 ovanför Lockerbie. Att detta offer skedde på en av satanisternas traditionella dagar för människooffer, Vintersolståndet, sågs nog som en extra bonus.

(1)    Ja, det var ett mord. Den utbredda uppfattningen att Olof Palme tog livet av sig eller helt enkelt försvann är ytterligare ett bevis på den magiska aspekten hos denna händelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar