tisdag 29 november 2016

Hagenbo om Khazarmaffian

Del två av intervjun med bloggaren Mikael Hagenbo. Till del ett

F: Varför började du blogga?

Jag märkte att något var väldigt fel i Sverige och världen. Jag började forska och undersöka varför det var som det var. Upptäckte att allt som sker inte kan bero på en skump eller dumhet hos politiker. Det måste finnas en plan bakom, och då började jag skriva för att ge människor information de förnekas av kontrollerad media. Detta var mitt sätt att stå upp för vårt land och vår demokrati. Viljan att väcka människor ur tillståndet av hjärntvätt drev mig vidare att gräva djupare. Resultatet av mina egna analyser skriver jag om på bloggen.

F: Ser du det som att du i dag kan se vilka som ligger bakom det som händer, eller söker du fortfarande?

Det jag har kommit fram till framgår av min blogg. Senast detta Om hur den angloamerikanska vapenindustrin kontrollerar USA och världen.

Sen finns det en mörkare sida som också benämns "Sionism" av många. Den kabbalistiska rörelsen som är en mycket hårt sammansvetsad grupp, styrd av judiska rabbiner som har blivit avfällingar från judendomen. De är en stor grupp Gudsförnekande och satansdyrkande individer som kallar sig sionistiska judar, Dönmehjudar (Om Sionism).
F: På din blogg beskriver du dig ofta som en vän av Israel och judarna. Samtidigt skriver du om onda kabbalistiska judar som kallar sig sionister och om khazarer som uppträder som falska judar, ämnen som är mycket sällsynta bland Israelvänner. Ser du själv att det finns någon motsättning i det du skriver om judar och Israel? Har din syn på Israel också förändrats i takt med ditt geopolitiska uppvaknande?

Benjamin Fulford, som jag studerat sedan i Juli, skriver på sin blogg att även Israel precis som USA är kontrollerat (kapat) av de han kallar "Khazarmaffian". Han skriver också att goda geopolitiska krafter kommer att rensa bort detta brottsyndikat där bl.a. Clintons och Busharna ingår. Även Israel kommer att befrias från Khazarmaffian enligt Fulford.

Nej, jag ser ingen motsättning i det jag skriver om judar och Israel. Jag stödjer det judiska folkets rätt till en egen stat och judarna skall inte skuldbeläggas för de brott som Khazarmaffian och avfällingar från judendomen (Döhmerjudar - satans synagoga) begår mot mänskligheten. Jag har i princip samma syn på Israel som jag alltid har haft men vet idag så mycket att judarna inte skall och får skuldbeläggas för NWO. Den övertygelsen har stärkts.

F: Vilka är de "goda geopolitiska krafterna"? Hur vet man att de är goda, och inte bara en "fälla" skapad av globalisterna?

Det vet man inte. Man få ha magkänsla och läsa mellan raderna. Vem att lita på? Tja, jag vet inte. Personligen litar jag mer på ledare i forna östländerna

F: Hur ser du på Trump? Tillhör han den goda sidan?

Det återstår för honom att bevisa genom praktisk politik. Men jag är hoppfull att han faktiskt är nationalist och inte globalist.

F: Består "Khazarmaffian" av alla ättlingar till de khazarer som konverterade till judendomen, eller av sådana ättlingar som valt att arbeta för maffian? Finns det "riktiga" judar inom "Khazarmaffian" och finns det personer helt utanför judendomen? Om jag är jude, kan jag då veta om jag tillhör "Khazarmaffian" eller ej?

Nej om du är jude så tillhör du inte Khazarmaffian. Vi talar om 13 familjer på planeten som tillhör detta brottsyndikat.

F: Om khazarerna konverterade till judendomen på 700-talet och efter det levde som judar, så måste det väl finnas många ättlingar till dem bland de människor som idag lever som judar? Men du menar att man inte automatiskt blir en del av Khazarmaffian, bara för att man är en ättling till khazarer? Om man är dönmeh så är det ju något man känner till, men att ens förfäder för mer än 1300 år sedan konverterade är ju inte säkert att man vet.

Khazarmaffian är ett amerikanskt begrepp som bl.a. Benjamin Fulford använder. Khazarmaffian är världens största organiserade brottsyndikat och har inget med judar eller judendom att göra. De är satansdyrkare och några av de mest religiösa människorna på jorden. De dyrkar dock inte Gud, utan Lucifer. De har maktcentra i bl.a. City of London och Washington DC (Globalists Concentrated in 4 Cities: NY, DC, London, Hollywood). Just nu pågår utrensningar över hela världen om man får tro Benjamin Fulford (Benjamin Fulford 11-21-16… “Hungary, the UK, the US, Bulgaria, Moldova free from Khazarian control, Austria, Italy, South Korea next”). Hoppas att det stämmer att så sker.

F: Din relation till Sverigedemokraterna har varit ganska omdiskuterad, du har varit medlem men gått ur. I vissa kretsar betraktas SD som "kontrollerad opposition", ett medel för att avleda motståndare mot regimen från att göra riktig skada. Hur ser du på SD idag?

Läs Om ett genomtänkt beslut och Om makt och korruption i politiken.


F: Är du nöjd med din blogg?

Ja det är jag. Också nöjd med att jag har namnkunniga gästskribenter där som Marcus Birro och Stefan Torssell. Låter också mindre kända personer som har något att berätta få komma till tals.

F: Vilka reaktioner får du på dina blogginlägg?

Övervägande positiva från vanliga människor. Bloggen är dock avskydd av makteliten (speciellt sossarna) och journalister har startat drev mot mig två ggr i syfte att få mig avskedad från mitt jobb. Något jag skrivit om bl.a. här: Om yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mediadrev och här Om ett ställningstagande.

F: Om man läser inlägget får man intrycket att det går ganska bra för eliten med att få dig avskedad, är det så?

Nej ännu har jag anställning i FM och kommer att gå tillbaka dit vid årsskiftet.

F: I flera inlägg har du pekat socialdemokraterna som ett socialistiskt parti. Många andra kritiker till S skulle kanske säga att de istället är ett maktparti som helt saknar ideologi. Skulle du vilja utveckla resonemanget lite?

Det har jag gjort många gånger på min blogg. Allt finns där. Exempel:
Om Socialdemokratin
Om ett Sveriges största statsförstörande parti
Om socialismen som navet för den nya världsordningen
Om diktaturens etablerande 1994
Om Mobbing och mångkultur
Om politisk korrekthet
Om att förstöra våra barns chanser till ett bra liv
Om makt och korruption i politiken

Ja sossarna är navet för NWO vilket framgår av inlägg nummer 3 ovan

F: Jag upplever det som att du oftare numer på din blogg skriver om din kristna tro. Vilken betydelse har den för din förståelse av världen, hoppas du att dina analyser kan övertyga även dem som inte delar den?

Min kristna tro ger mig hopp och hjälper mig att stå ut i en galen värld som just nu kontrolleras av ondskan. Det är verkligen en gigantisk kamp mellan gott och ont som pågår och skrivningarna i Bibelns uppenbarelsebok visar att vi de facto lever i "end of days". Jag är självklart glad om mina analyser leder till att några andra vänder sig till den heliga treenigheten men det är ju ett personligt ställningstagande som var och en gör.

F: I Uppenbarelseboken så uppmanas de kristna att hålla sig så långt ifrån Antikrist som möjligt (till exempel inte acceptera att ta emot vilddjurets märke), en ganska passiv form av motstånd. Håller du med, och tycker du i så fall att det räcker?

Ja det gör jag. Vilddjurets märke är chipping av alla medborgare. En del av NWO. Den som accepterar att få ett chip i handen säljer sin själ till djävulen. Odjurets märke.

F: Är det något du vill förändra/förbättra med ditt bloggande?

Hoppas kunna skriva om annat en dag, men just nu är det jag skriver om allra viktigast.

F: Läser du andra bloggar? Har du några tips på bra bloggar eller andra bra saker på internet?

Ja, Lars Bern, Peter Krabbe, Marcus Birro och fria sidor för att nämna de viktigaste och då exkluderar jag alternativ media som jag också läser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar