onsdag 28 oktober 2015

Islamister överallt

I samband med manifestationer till minne av de döda i Trollhättan observerade några på sociala medier att deltagarna pekade mot himlen med pekfingret i en gest som blivit känd som en IS terrorhälsning. Nyheterna idag rapporterar:
Avpixlat följde upp med att samma sorts IS propaganda även kan ses på SVTs Barnkanalen:
Denna nyhet väckte stor uppmärksamhet och spreds bland annat till danska
och amerikanska nätsidor:
Nu kan denna blogg avslöja att problemet är ännu större än så. På Wikipedia kunde bloggaren hitta följande bild
av islamisten Leonardo da Vinci föreställande profeten Johannes Döparen med en tydlig terrorhälsning. På Wikipedia kan man även lära sig att fingertecknet att peka med pekfingret upp mot himlen är en symbol för "Jesus lever". Att den inom Islam hyllade Jesus firas på detta sätt kan man också se nedan:
Till och med i det svenska landslaget har denna typ av islamistiska Jesus-tecken smugit sig in, kombinerade med det för Jesus-troende typiska korstecknet:

Islamisterna finns överallt.

1 kommentar:

 1. PK-Sverige är jätterädda för att normalisera rasism.
  Borde man inte på samma sätt vara försiktig med att normalisera religös extreminism?

  Hitlerhälsningen är olaglig om den används i nazistiska sammanhang - bör inte tawhidhälsningen likställas om den används av/i religösa/islamiska sammanhang?

  Sverige är även det minst religösa landet i världen, bara ett fåtal personer är faktiskt troende, så användandet av "Jesus lever"-gesten har ingen egentlig (religös) innebörd när den används av icke-troende (framförallt svenskar).

  Problemet uppkommer först när troende, i detta fallet, muslimer vill proliferera sin religion i samhället.


  Ursäktar för eventuellt rörig/osammanhängande kommentarer men blir alldeles för spattig när jag blir tvungen att svara på denna typ av inlägg/bloggposter.

  SvaraRadera