måndag 21 maj 2018

"Jag kommer att rösta på någon av MED, NMR eller AfS"

Det två av intervjun med Dr. Thomas Jackson från Läkare och Media Partiet. Till det ett.  Ett inlägg i serien Svenska partier.

F: Hur ser du på valet 2018? Om LMP inte ställer upp, var tänker du lägga din röst?

Valet 2018: Jag tror sosssar och MP sitter kvar. Jag kommer att rösta på någon av MED, NMR eller AfS, icke säker än.

F: MED är grundat av en person av judisk börd, NMR är uttalade nationalsocialister. Hur påverkar det dina funderingar?

Jag ser inte på etiketter, f.ö. finns det stora likheter mellan judendom och nazism som: överlägsna folket, herre-folket, ökat lebensraum, kriga ner andra folk, avsaknad av tro på en himmel och själens eviga liv, stark materialism inte undra på att de bekämpar varandra!

F: Berätta lite om dig själv.

Mycker ambitiös läkare som sett alltför mycket slarv, nonchalens, dålig kunskap, empatilöshet och ansvarslöshet inom hälso-och sjukvården i tre olika länder.

F: Man kan säga att du i sociala medier och på din blogg stundtals har en ganska uppseendeväckande stil. Är detta den riktige Dr. Jackson eller är du ibland medvetet provocerande?

Jag tycker att min stil är uppseendeväckande i det att den kan vara brutalt rak på sak - osvenskt- jag vet ??. Men viktigt att någon är aggressiv från det snälla konservativa hållet.

F: Hur började du arbeta för partiet?

Som kristen konservativ, stark altruistisk livsinriktning, bred akademisk kunskap med stark visselblåsarpsyke och synnerligen hög moral passar jag inte in i nuvarande politiska partier där korridorsdribblare, maktspelare och psykopater upplever mig som ett hot.

F: Skulle du beskriva dig själv som en socialt konservativ eller ekonomiskt konservativ person?

Jag skulle helt klart betrakta mig som en socialt konservativ person, jag har enorm solidaritet med handikappade, svaga och förtryckta människor.

F: Någon skulle kanske säga att sjukskrivna och förtidspensionärer är svaga och förtryckta personer?

Fel - de är inte alls förtryckta och svaga, de har ett annat liv och gillar det - förutom de 2-3 procenten som är reellt sjuka. Låt oss satsa betydligt mer på dem.

F: Har du varit engagerade i något annat, nu eller tidigare?

Jag var engagerad 18-20 år i KDU, 25-27 år moderaterna, 35-45 år i KD, gick ur KD i protest mot dess svek mot konservativa kristna ideal. Blev nyfiken på Sveriges högerrörelser och var 1999 med i SD 6 månader men gick ur då styrelsen nekade att bilda en invandrarsektion för invandrare osm ville integreras. Gick med i Nationaldemokraterna år 2002 under 3 månader men fann det för rörigt, gick 2006 med i Folkpartiet men klarade inte av HBTQ vurmen.  2012 gick med i SvP som en protest mot s.k. MAL-BP övergepp mot flyktingbarn,övergrepp som svenska läkare av ren inkompetens och låg moral inte vågade avslöja.

F: Du har själv startat eller medverkat i ett flertal nya partier. Vid ett tillfälle tillsammans med bland andra Henning Witte. Vill du berätta  lite om det? 

Witte är en galning. Jag var aldrig med i populisterna. Jag blev via twitter kallad till ett möte, inget var klart, inga stadgar, bara småprat, de ville ha mig i styrelsen,jag hade aldrig träffat någon enda av de människorna, jag lämnade mötet efter 1 timme, jag var inte ens medlem, hade icke ens ansökt om medlemskap, alla andra satt kvar på mötet, jag kritiserade Wittes ekonomiska syn.   Sen fick jag höra att jag var utesluten innan jag ens var med
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar