söndag 2 oktober 2016

Den yttersta tiden

Del två av intervjun med den svenska bloggaren Mikael Walfridsson. Till del ett.

F: Är du nöjd med din blogg?

Om jag är nöjd är en svår fråga. Jag försöker att skriva om saker jag själv tycker är intressant, och händelser som är relevant. Det viktigaste för mig är att jag är lydig Herren och fortsätter att skriva så länga han tycker att jag ska. I bland har jag haft tanken att sluta skriva, men ännu så är budskapet levande, och det känns mer viktigt än någonsin, allt eftersom vi närmar oss denna tidens avslutning.


F: Flera av dina inlägg består av material sammanställt eller översatt från andra källor. Upplever du att du har och behöver Herrens godkännande för varje inlägg, eller postar du en del bara för att det passar ihop med sådant du skriver om?

Jag skriver om sådant jag upplever relevant i mitt hjärta. I bland börjar jag skriva på ett inlägg som jag sedan känner att jag inte ska gå vidare med. Jag vill ha Herren med i hela processen och allt skrivande.

F: Vilka reaktioner får du på dina blogginlägg?

Jag får oftast positiva reaktioner. Även om det är vad Herren tycker som är det vigtiga, så är det roligt att budskapet berikar och att människor tycker att det gör en skillnad.

F: Jag undrade också angående negativa reaktioner på sådant du skriver. Alla personer delar väl inte din syn på världen och vad som händer?

När man tänker på en del andra svenska bloggar, får jag ovanligt lite negativa reaktioner. Min hemsida är ju heller inte en typisk blogg där det kommenteras en massa. Det påverkar natuligtvis också det negativa flödet.

Skökan och det religiösa Babylon rider på Antikrist och håller i tyglarna intill mitten av vedermödan. Då bryter Antikrist förbundet med Israel, och tillsammans med kungarna från tiohornsunionen gör han slut på skökan (Upp 17:6). Från mittpunkten av vedermödan och framåt, delar inte Antikrist äran med någon annan, men önskar all makt och all tillbedjan själv.  (Daniels 70 årsveckor och ändenstid)

F: Har ditt bloggande haft några negativa konsekvenser för dig personligen?

Det kräver faktiskt ganska mycket tid. Jämte skrivandet har jag familj som jag skrev, och ett fulltidsjobb som servicechef som också är ganska krävande. Så det krävs en el disciplin, och en förmåga att prioritera använda den övriga och dyrbara tiden på att skriva. Tiden är helt klart den största utmaningen för mig. Men jag har en förstående fru som stödjer mig i det kall jag har.

F: Är det något du vill förändra/förbättra med ditt bloggande?

Jag har inget just nu jag känner att jag kan göra på ett annat sätt.

F: Läser du andra bloggar? Har du några tips på bra bloggar eller andra bra saker på internet?

Jag har varit mer aktiv på andra bloggar än jag är i dag. Det har lite med tiden igen att göra, som tvingar mig att prioritera och välja. Jag har vissa hemsidor som jag tittar på som typ: Apg29, Berndt Isaksson, End time Headlines, Rapture Ready.

Avslutningsvis vill jag säga att det är en nåd att få leva just nu, och se hur ändetidens profetior går i uppfyllelse. Jag tror att vi är mycket nära Jesu återkomst och uppryckandet av Herrens brud.

Jag vill hemskt gärna vara en av många andra som blåser i trumpet för att varna för den tid som ligger framför, och för att uppmuntra Herrens brud att göra sig klar till att möta sin Mästare och brudgum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar