måndag 14 oktober 2013

Bono och Bruce Springsteen ska uppträda i Vara

Några intressanta upplysningar hämtade från detta dokument publicerat av Vara C.e.l.e.bration:

Bakgrund: jorden kommer att drabbas av otaliga katastrofer på grund av kometen Ison.

Vi kommer att erbjuda dig som har lägenhet eller villa i Vara att ta emot våra internationella vänner och därmed blir du medlem i Vara Celebration med god chans att få en biljett till vårt skyddsrum i berget Kinnekulle senare under processen, vi kallar skyddet för Q1 och det har plats för 144.000 individer. Se mig live hos Aschberg TV8: http://www.tv8play.se/play/227186/
Vattnet kommer försvinna ur våra kranar under november-december 2013 eftersom strömmen kommer försvinna, men vi kommer att använda all elektricitet som kommer från de lokala vindsnurrorna kring Vara och vi kommer att gräva ned tusentals IBC-behållare i Vara och du kan köpa en egen av oss för självkostnadspriset 1200 kr.
Efter att börsen krashat i höst är det för sent. Kontakta
jorgenlof@hotmail.com för en beställning, moms o frakt tillkommer. Allt vatten kommer att renas genom kolfilter,leverans till din trädgård.
Vattnet fylls på från lokala vattenkällor med hjälp av lastbilar. De första som beställer blir de som får närmast till vattenkällorna i höst. Vattenledningsnätet i Vara kommer slås ut när strömmen försvinner.
Utanför Vara gräver vi ned liknande behållare med T-röd för matlagning samt drivmedel för elgeneratorer mm. Vi kommer sprida riskerna eftersom vi kommer bombarderas av asteroider under december 2013.
Vi kommer bjuda på världsartister till alla scener i Vara, det är inbjudna vänner från hela världen som arbetar för en biljett till vår Ark Q1, de kommer att bo i Vara fram till att vi tar plats i skydd. Det handlar om personer som t.ex. Bono i U2 med familj, Bruce Springsteen med famij och Benny Andersson med familj, de måste förutom att uppträda ingå i vårt dagliga arbete som består i att förbereda sig mentalt genom t.ex. handarbete och utbildning. Vi måste bli självförsörjda av vegetarisk kost och alla måste lära sig äta mat från växtriket, Detta för att våra kroppar skall klara den energi som kommer från solen i vinter/vår. 
Alkohol kommer vara helt förbjudet, medicinsk marijuana kommer att finnas tillgänglig för de som är mogna för det och lagen kommer att ändras så att det blir möjligt att medicineras här i Vara, eftersom det går att odla.

3 kommentarer:

 1. Haha, det här är verkligen roligt. Jag minns honom från när han var i farten senast.

  Jörgen Löf/Mikael Löw verkar tydligen ha repat sig från antiklimaxet när apokalypsen uteblev förra gången. Hoppas de som då betalade för hans tjänster får gratisbiljetter vid denna apokalyps. För säkert lurade han någon, ingenting är för absurt för att i alla fall lura i alla fall någon.

  Undrar vad det är för handarbete världsartisterna ska pyssla med förresten.

  SvaraRadera
 2. Jag hämtade nyheten från Clas Svahn (DN/UFO-Sverige) och han kommenterade också att "Lövet" varit aktiv i samband med att någon annan komet skulle kommendera med jorden. Själv måste jag ha missat det, han är en ny bekantskap för mig.

  SvaraRadera
 3. TV8-klippet från 2010 som du länkar till är från den gången. Vet inte om jag kanske missminner mig men jag har för mig att det var någon form av debatt mellan Clas Svahn och "Lövet" också men hittar den inte.

  SvaraRadera