måndag 10 september 2012

Den satanistiska socialdemokratins ursprung

Om man intresserar sig för konspirationsteorier på internet blir man väldigt fort trött på folk som postar klipp från YouTube med amerikaner som säger knäppa men tråkiga saker. Därför tipsar jag gärna om bloggen Det Opåverkade Sinnet som postat det första inlägget (i en serie av nio) på temat SOCIALDEMOKRATERNAS RUTTNA HISTORIA. Här presenteras förviss argument för att socialismen är av Satan som vi har hört förut men det görs i en tydlig svensk kontext och synbarligen med en hel del efterforskningar utförda. Själv är jag dåligt insatt i socialdemokratins tidiga historia och visste, till exempel, inte att August Palm innan han var med och grundade SAP hade varit aktiv socialistisk agitatör i flera andra länder till exempel Tyskland och Danmark. Annat jag inte visst är att Palm på ett berömt foto har ena handen innanför kavajen för att 
han är en frimurare som dyrkar frimurarnas gud Jah-Bul-On. Att han döljer handen betyder att han är under träldom till Jah-Bul-On.
Jag är dock inte helt säker på att författaren kommer att uppnå allt han önskar med sitt projekt:
I Sverige finns fortfarande en romantisk syn på socialism och inte minst SAP. Denna projekt kommer förmodligen (förhoppningsvis) en gång för alla slå sönder kvarlevorna av romantiserandet med denna, egentligen, mycket obehagliga rörelse. Kanske redan vid valet 2014 kommer SAP inte längre kunna skryta med att vara landets största parti. I så fall vore det en stor framgång för denna projekt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar