onsdag 5 september 2012

Därför har vi vädermanipulering

Jag vill gärna lyfta fram detta nya sensationella avslöjande om bakgrunden till de omfattande vädermanipulationer via "chemtrails" som de dolda makthavarna genomför: planeten X håller på och passerar genom solsystemet med sina sju månar. Mer utförligt:
Då har vi svaret i vår hand varför det sprutas chemtrails och varför vädret manipuleras, detta för att skydda från farlig solstrålning vid dom ny upprepade våldsamma utbrotten som sker i och med att dvärgstjärnan och dess månar är i solens närhet. Frågan är om detta räcker ? Varför har man valt att dölja det som kommer för majoriteten av jordens folk ? Troligen för att vi har cyniska egoister i maktpositioner jorden över som ser om sitt eget hus och lämnar miljarder andra åt sitt öde.

Se om ditt hus, skaffa hem konserverad mat, flaskvatten, gasolkök, spritkök, stearinljus med mera redan nu i fall det oundvikliga sker som kommer att slå ut all samhällsservice.

Flera gigantiska farliga solutbrott är att vänta och även när dvärgstjärnan ska bryta sig ut från solen och komma vår väg med sina 7 månar i sällskap, där varje måne omges av flera asteroider som följt med i släptåg efter deras passage genom asteroidbältet.. 
Läs mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar