fredag 8 april 2011

Omars fria ord

Mohamed Omar fortsätter sitt arbete för att skaffa sig en ledande position inom den svenska så kallade "parapolitiken". Nu har hans Studiegrupp Aguéli startat en ny hemsida med titeln "Fria ordet". Ur introduktionen:

De stora, kontroversiella frågorna skulle genomlysas och granskas. Israel: har inte denna stat sedan länge förlorat sitt existensberättigande? Kriget mot terrorismen: hur mycket är sant och hur mycket är falskt? Attackerna mot World Trade Center den 11 september 2001: kan man lita på den officiella förklaringen? Kapitalismen med dess skenande ränta: finns det verkligen inte andra lösningar? Miljökrisen: vilka är dess metafysiska orsaker? Freudianismen: vilken plats har egentligen de sexuella drifterna i människans själsliv? Darwinismen: bör vi kanske tala om devolution i stället för evolution?


Här kan man till exempel under rubriken "De bortglömda judarna" ta del av en debatt mellan, bland andra, Lars Adelskogh, Lasse Wilhelmson och Uno Svensson om Khazarerna.

Jag tycker också det är intressant att se hur Omar tas emot av bland de personer som brukar betecknas som "extremhögern". Efter den identitäre indo-europeiske traditionalistiske bloggaren Oskoreis positiva anmälan av siten fick "han" minst sagt blandad respons i sina kommentarer.

1 kommentar:

  1. Hoppas att gänget bakom Friaordet lyckas med sin satsning. Sidan är riktigt kvalitativ.

    SvaraRadera