tisdag 23 juli 2019

Courtney Brown "Cosmic Voyage" och "Cosmic Explorers"

 Det är inte så många som har hört talas om Courtney Brown och det är konstigt. Brown har nämligen gjort den mest betydelsefulla upptäckten någonsin. En vetenskaplig metod för att ta reda på allting, få svar på alla frågor: Scientific Remote Viewing (SRV).
Hur fungerar den, kanske du frågar? Enkelt. Först måste du träna meditation en massa och gå på kurser. Sen när du är färdigutbildad sitter du hemma vid ditt skrivbord. En vän är med som 'monitor'. Ni bestämmer vilka frågor du vill ha svar på. 'Monitorn' ger varje fråga ett nummer okänt för dig. Sen ger 'monitorn' dig ett nummer, du mediterar över det och sen bär det iväg. Du transporteras till en lämplig plats och får där svar på din fråga. Observera att metoden fungerar även på icke-konkreta frågor, dina svar blir då mer symboliska. Hemligheten i hela metoden, det man lär sig på kurserna, är att inte tänka.
Vad använder Brown metoden till? Han är sociolog, så han studerar de två utomjordiska civilisationerna på jorden: 'greys' och marsianer. Dessutom är Brown personlig vän med Jesus och jordens representant till 'The Federation', det interplanetariska FN. Mycket rakt och enkelt skriven, mycket underhållande bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar