söndag 8 juli 2018

Sanningen om fotbolls-VM

I år, precis som många tidigare år, grips världen av fotbollsfeber när VM spelas. Skulle DE missa ett sådant tillfälle att påverka den stora massan?

Vi kan börja med att titta på de officiella symbolerna för VM. Namnet skvallrar direkt om stöd för de hedniska gudarna Osiris och Isis.
Och om man tar pokalen, klipper av toppen och lägger den på sidan får man genast det allseende ögat. "Too obvious", skulle kanske några säga.
Svenska VM-bevakning ligger inte på latsidan. En "Skull & Bones"-dödskalle utpekad via en frimurarsymbol? Olof Lundh säger: Check!
Även kring Jimmy Durmaz rasist-skandalen finns en del djupare trådar. Att han är född den 3 mars eller att han har nummer 21, bara en slump?
Årets fotbolls-VM är naturligtvis inte första gången DE utnyttjar tillfället. Vissa år, som 1958, spelades kanske inte ens ett VM.

2 kommentarer:

  1. heheheheheheeh

    SvaraRadera
  2. Om man har en dag över... Kanske denna bloggare skulle intressera dig. Varning: Lätt att fastna, klicka sig vidare, häpna, skaka på huvudet, googla efter mera, hamna på intressanta stickspår och kopplingar till andra semikända personer etc. etc. https://gunnarlittmarck.blogspot.com/
    /Mika Nikon

    SvaraRadera