söndag 3 december 2017

Intervju med Sanna Rough

Intervju med bloggaren Sanna Rough. Ett inlägg i serien Svenska bloggare.

F) Berätta lite om dig själv.

Jag är en ganska udda tjej som lätt blir uttråkad så jag söker ständigt efter stimulans. Jag älskar att vara aktiv och har svårt för att slappna av ibland. Är något av en ensamvarg, gillar bara att umgås med roliga, intressanta eller udda människor. Älskar att träna och dansa ute på klubbar.

F) Du har i många inlägg berört svårförklarliga upplevelser och kontakter med "andra" och jag har fått intrycket att det är något som varit med dig hela ditt liv. Är det så?

Ja det har varit så under hela mitt liv vad jag kan minnas. Jag har alltid känt mig annorlunda och har haft svårt att komma in i gemenskapen med andra. Jag har alltid känt att människor sårat mig på ett eller annat vis och då har jag även dragit mig undan självmant fast mest är det andra som tyckt att jag varit konstig.

F) Vilka bloggar driver du? Har du några andra profiler/projekt på sociala medier annat än bloggen?

Jag driver bloggen: blogg.sannarough.com Jag har även ett Instagramkonto och konto på Twitter.

F) Varför började du blogga?

Jag började blogga för att jag ville bygga upp en marknadsföringsprofil för min Sanna Rough karaktär när jag började med porr. Att det skulle bli en blogg där jag dessutom samlade alla mina tankar och känslor var inget jag hade planerat på förhand.

F) Hur fungerar bloggen i marknadsföringssyfte? Verkar kunderna vara glada över att du delar med dig, ointresserade eller irriterade?

Ja kunder behöver ju inte läsa, de kan ju välja att bara titta på bilderna och se min kontaktinfo och priser. Det andra jag skriver om påverkar ju inte mina kunder egentligen. Jag vill bara visa för andra människor att jag också har tankar och känslor trots mitt själs lösa yrke.

F) Du startade en annan blogg med inriktning på andlig utveckling och helt utan porr men den uppdaterar du inte ofta?

Nä jag är en sån där periodarmänniska, jag går in för något i början men sen tröttnar jag efter ett tag eller så kommer annat i vägen. Ibland har jag också för många bollar i luften att jag måste ta paus från allt jag gör för att jag ska kunna palla med allt. Men jag vill gärna ta upp den bloggen nån gång framöver men det finns så mycket jag vill göra att  jag inte hinner med allt!

F) Är du nöjd med din blogg?

Ja jag är nöjd med min blogg, den fyller sin funktion. Nästa år kommer jag dock samarbeta med en dansk porrproducent som kommer göra om min hemsida till en riktig filmsida man kan bli medlem på och se mina professionella porrfilmer.

F) Kommer din personliga blogg i den form den har idag att försvinna om sidan blir en filmsida?

Nej den kommer såklart finnas kvar. Kan ju vara kul för folk att läsa vem som egentligen är människan bakom alla sjuka porrfilmer jag gjort.

F) Vilka reaktioner får du på dina blogginlägg?

En del tycker att jag skriver för mycket om alla mina djupa tankar och känslor och det kanske avskräcker många men jag har ett behov av att uttrycka mina känslor för andra eftersom jag inte har någon nära vän jag kan anförtro mig till.
F) Har ditt bloggande haft några negativa konsekvenser för dig personligen?

Ja en gång. Jag skrev att jag skulle iväg och jobba i Köpenhamn och samma dag jag skulle hem därifrån ringde vaktmästaren och sa att jag hade haft inbrott och jag fick en smärre chock. Jag har förändrats en del efter den händelsen. Jag har blivit mer paranoid och misstänksam när det kommer till människor och jag har börjat isolera mig själv mer från omvärlden.

F) Är det klart att inbrottet berodde på det du skrev eller var det kanske bara en slump?

Det var säkert några som spionerade på min blogg och såg tillfället att bryta sig in i min lägenhet. Varför just min lägenhet liksom?

F) Är det något du vill förändra/förbättra med ditt bloggande?

Jag skulle vilja ha mer tid över att blogga, eller rättare sagt, mer energi och inspiration till skrivandet. Jag gillar att uttrycka och förklä mina känslor i ord, jag är ganska dålig på att visa mitt rätta jag inför människor och skrivandet blir som ett komplement till mina känslomässiga sociala svårigheter.

F) Du skriver ibland om att du arbetar med en bok. Vill du berätta lite om den?

Ja jag borde skriva mer på den också, ja jag borde egentligen göra allt av allting. Finns för mycket jag vill göra. Men den ska vara en självbiografi om mitt liv, min uppväxt, mitt yrke som porrskådis/escort och mig som spirituell människa.

F) Läser du andra bloggar? Har du några tips på bra bloggar eller andra bra saker på internet?

Läser inga andra bloggar. Är så upptagen med mig själv att jag knappt vet vad som händer i världen :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar