lördag 25 november 2017

Bloggaren Sanna Rough

Porrstjärnan, internetmodellen och eskorten Sanna Rough har en blogg som jag ibland delar inlägg ifrån. Eftersom dessa inlägg är svår att dela på vissa siter (till exempel Facebook) kommer här en introduktion till hennes bloggande med exempel på inlägg (alla länkar i detta inlägg är att betrakta som nsfw).

Rough är mycket intresserad av andlighet och verkar själv ha upplevt mycket inom detta område.
Vill skriva min bok och i framtiden kan jag tänka mig att bli föreläsare inom personlig och andlig utveckling. Ska bara fortsätta jobba mer med mina demoner inom mig….Har hållit på att försöka lära känna mig själv/hitta mig själv sen jag var 14 år och då fick jag upp intresset för häxkonst, ritualer och meditation. Innan dess kunde jag se andar ibland så den spirituella världen har alltid varit en del av mig. Har även träffat utomjordingar som har besökt mig och som jag haft telepatisk kommunikation med. (länk)
Förhoppningsvis blir boken faktiskt klar någon dag. För att utveckla sitt intresse för det andliga har Sanna deltagit i flera olika kurser och liknande.
Är så lycklig över att jag vandrar på denna svåra och utmanande väg. Jag är rädd och ångestfylld för att möta mitt rätta jag men också lycklig för annars hade jag fortsatt att trampa i de tunga energierna. Idag på den shamanska healingen fick jag uppleva otroligt höga energier, de var så höga att jag hade svårigheter att möta och ta emot dem för så höga energier har jag nog aldrig mött. Min andliga utveckling är den mest spännande resa jag varit med om och det är bara jag, mina andliga vägledare och mina fysiska läromästare som vet vad jag går igenom nu. (länk)
På bloggen är Rough ofta väldigt personlig och öppenhjärtlig.
Nu kommer jag ut ifrån garderoben! Vill meddela alla läsare om att jag är lesbisk. Har alltid gillat tjejer mer än killar men eftersom jag är så dålig på att ragga på tjejer har jag tagit killar när jag varit desperat. Killar har alltid ställt till det för mig i relationer så jag söker nu efter en intelligent, djup och känslosam tjej som är intresserad av en nära och intim kärleksrelation. (länk)
Ibland är hon positiv och utåtriktad. Till exempel när hon uppnår ett personligt mål.
Är så stolt över mig själv för att jag har lyckats med ett personligt mål. Kan köra in en dildo och en kuk i mig samtidigt. (länk)
Eller funderar över sitt privata kärleksliv.
Finns fyra typer av personer jag vill dejta och bli ihop med och det är:

En som är gängmedlem och gärna nån mer ledande typ i ett stort gäng. Om nån person är jobbig mot mig så har jag alltid skydd :)

En hippie. Jag älskar känslor och energier. Vill ha nån att utforska mitt medvetande tillsammans med och leva ekologiskt och Veganskt.

En tjej. Har alltid tänt mer på fitta än på kuk.

En rik person. (länk)
Ibland svårmodig och inåtvänd.
Det är bara en tidsfråga när vem av dem kommer dö, Sanna eller Jag, jag menar i framtiden. När sanna tar överhanden försvinner jag allt mer och mer och ingen ser mig för den jag är, mitt inre, min känslighet, mitt ljus, min spiritualitet som är väldigt stark, vill utveckla min medialitet mer…Oftast betyder det något när jag säger nåt för annars gillar jag att vara tyst….gillar saker som betyder nåt så jag ska djupdyka i mig själv igen och se vad jag finner. Söker och mediterar, observerar, andas och upplever. Mitt huvud är väldigt aktivt men inte på det intellektuella planet utan mer på ett spirituellt plan. Drömmer mycket och andarna talar till mig så jag kan snart inte blunda för det….. (länk)
Fast även då vet Sanna råd.
Slåss lite med störda självmordstankar just nu pga. det som hänt som jag inte vill skriva vad det är så tips på hur man begår självmord kan mailas in till sanna_rough666@hotmail.com :) Köp mina filmer så blir jag gladare :) (länk)
 Ofta kan Rough bidra med oväntade vinklingar på kända tema. Till exempel om ätstörningar.
En annan dröm jag har är att få anorexia. Jag ser verkligen upp till sådana människor som lyckas med en sådan svår sak. Vill ju även vara snyggast av alla så jag har ett stort projekt på gång. (länk)
Eller hur man kan fira internationella kvinnodagen.
Jag firar internationella kvinnodagen med att köra upp en stor svart buttplugg i mitt öppna rövhål och sedan kör jag in en dildo i min våta fitta. I och med att det är kvinnodagen så kör jag personlig dirtytalk också där jag spelar mig själv. (länk)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar