söndag 8 juli 2018

Sanningen om fotbolls-VM

I år, precis som många tidigare år, grips världen av fotbollsfeber när VM spelas. Skulle DE missa ett sådant tillfälle att påverka den stora massan?

Vi kan börja med att titta på de officiella symbolerna för VM. Namnet skvallrar direkt om stöd för de hedniska gudarna Osiris och Isis.
Och om man tar pokalen, klipper av toppen och lägger den på sidan får man genast det allseende ögat. "Too obvious", skulle kanske några säga.
Svenska VM-bevakning ligger inte på latsidan. En "Skull & Bones"-dödskalle utpekad via en frimurarsymbol? Olof Lundh säger: Check!
Även kring Jimmy Durmaz rasist-skandalen finns en del djupare trådar. Att han är född den 3 mars eller att han har nummer 21, bara en slump?
Årets fotbolls-VM är naturligtvis inte första gången DE utnyttjar tillfället. Vissa år, som 1958, spelades kanske inte ens ett VM.

onsdag 4 juli 2018

Den större bilden om Mr Cool

De sista dagarna har en ny debatt brutit ut om artisten Mr Cool (Anton Magnusson) och dennes provocerande låt "Knulla Barn". Många diskuterar detta som en fråga om yttrandefrihet och var humorns gränser går men vissa ser djupare och finner den större bilden. Det är dem detta inlägg handlar om.

Hur trovärdigt kan ett försvar från Simon Gärdenfors vara när han lägger ut bilder på pizza på Instagram?
 Men Simon kanske själv är ett MK Ultra-offer, det skulle förklara en del?
Eller är han och Mr Cool helt enkelt judar?
Är detta en del i en normaliseringskampanj för pedofili precis som Disney?
Även Simpsons har innehållit referenser till pizza.
Fast det kan vara svenska psyops som försöker splittra folket.
Och naturligtvis är GB med på ett hörn.